Извор:Фото: В. Данилов

ЉУБИНА ЖИВОТНА ПРИЧА: Напустио школу, имао проблема са оцем

Извор: Нпортал

12.03.2022.

09:03

ПЕВАЧ Љуба Аличић признао је да је много новца потрошио, али да је исто много уложио у породичну кућу у Шапцу.

Он је много новца издвојио за уређење дома, а у "Премијери-Викенд специјал" пре неколико месеци показао је како изгледа његово гнездо.

Све је у злату и порцелану, а према писању једног медија његов дом кошта пола милиона евра.

- Ево видиш ово је моја кућа, ту ја живим. Путовали смо давно по Америци и доносили порцелан. Из Египта смо доносили намештај, има много вредности у њему - рекао је певач за поменуту емисију.

BloombergAdria.com

 

Но, његов живот и детињство нису баш били лаки као што то изгледа.

Од малих ногу је имао проблема са оцем због преке нарави, те га је он често тукао. Певач је у петом разреду основне школе напустио школу и побегао од куће. Са 12 година је одлучио да се посвети музици и постане један од најбољих певача.

Љуба се први пут оженио са 20 година и убрзо је добио сина Дејана, који се данас као и отац бави музиком. Аличић је једном приликом изјавио како је његов син нерадник и да не жели да разговара са њим. Док је пак Дејан за медије тврдио како његовој маћехи смета што су он и отац у добрим односима.

Од 1988. године је у браку са својом садашњом супругом Жељаном, коју је управо јуче први пут показао у емисији.

BloombergAdria.com

 

- То је песма "Свирајте ми за Жељану", 38 година је са мном и браку и то је моја највећа животна љубав. Са њом имам два сина, дуго смо година заједно. Кућа је на жени, имао сам среће што сам нашао добру и поштену жену. Њу сам из школе украо - казао је певач, а онда се надовезала и његова супруга која је имала само речи хвале за Љубу.

- У почетку није било лако, љубомора и младост, сада је све лакше. Он је идеалан муж и отац - упутила је комплименте свом супругу Жељана.

Огромно богатство стекао је на разним слављима и приватним прославама по Немачкој, Аустрији и другим земљама где наши људи не жале ни динара на музичаре.

(Биографија)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".