Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/ТРФ Ченл, Танјуг/АП

ЈЕДНА ФОТОГРАФИЈА: Ево зашто је пропао ДАЈАНИН брак

Извор: Нпортал

12.03.2022.

21:13

СУДБИНА принцезе Дајане ни 25 година након њене трагичне смрти у Паризу не престаје да интригира јавност.

Ова принцеза за свог живота била је обожавана, рушила је друштвена правила и пружала невероватну безусловну љубав, свима, а посебно својим синовима,Харију и Вилијаму, које је добила из брака са принцом Чарлсом.

BloombergAdria.com

 

Ипак, њихов брак практично је од првог дана био осуђен на пропаст, а како се верује разлог за то је принцеза Камила.

Принц Чарлс и принцеза Дајана венчали су се 29. јула 1981. године, а венчање из бајке о каквом свака жена сања, убрзо је постало најгора ноћна мора за Лејди Ди.

BloombergAdria.com

 

Јавна је тајна била да срце Камиле Паркер, која је била удата за Ендруа Паркера Боулса, припада само принцу Чарлсу упркос томе што се, он оженио принцезом Дајаном. https://www.youtube.com/watch?v=A0bmGTLrAhY

У једном од писама које је принц Чарлс послао лорду Маунтбатену, стрицу свог оца принца Филипа, у том периоду, тужни принц сломљеног срца говорећи о Камили пише:

- Претпостављам да ће осећај празнине једном проћи.

Међутим, изгледа да никада није прошао. Наиме, током меденог месеца, Лејди Ди је код Чарлса пронаша Камилину фотографију. Уследила је свађа, а иако је он покушао да нађе оправдање за овај потез, Дајана му то никад није опростила. Ипак, одлучила је да остане са њим...

Са годинама у браку ствари се нису поправљале, већ су само постајале све горе и горе да би ескалирале када је Дајана на свет донела другог сина.

BloombergAdria.com

 

Како је њихов брак у тренутку Харијевог рођења увелико био на "климавим ногама" веровало се да ће принова спасити њихов однос. Ипак, Чарлс је прижељкивао девојчицу, и није био срећан што је добио другог сина.

- Дечак је, а чак има и риђу косу - рекао је Чарлс када је угледао другог наследника и отишао да игра поло. Дајани је такво понашање сломило срце.

Они до Дајанине смрти нису успели да изгладе ствари, а данас је Чарлс у браку са својом првом љубави Камилом, а чини се да је пар заиста срећан.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".