Извор:Фото: Н. Скендерија/АТА имагес/Принтскрин/Јутјуб

ЗАГОНЕТНО Бивша Марићева одреаговала на његову везу са Мијом

Извор: Нпортал

13.03.2022.

07:49

ИПАК се огласила.

Суздржана и врло децентна остала је бивша девојка Милана Марића, Јелена Павловић, након што се дознало да је свега пар месеци од болног раскида са њом глумац упловио у везу са ћерком Драгана Бјелогрлића, редитељком Мијом Бјелогрлић.

BloombergAdria.com

 

Мада врло активна и критички настројена на Твитеру, бивша Марићева девојка није се оглашавала. Заћутала је, упркос чињеници да они који је прате од ње очекују бар реченицу на поменуту тему, или бар честитке заљубљеном пару.

Како не би изневерила ни себе, ни своју природу, а ни своје пратиоце, Павловићева је стрпљиво сачекала да се прашина око нове животне етапе њеног некадашњег изабраника слегне, а онда се јавности обратила реченицом која, ако је добро проанализирате, говори далеко више од онога што се на први поглед чини.

BloombergAdria.com

 

- Сунце је, па зима не уједа - написала је Јелена изнад фотографије на којој блиста огрнута крзном. Очигледно је да Павловићеву ситуација са Миланом и Мијом нимало није дотакла, попут зиме у марту, те да ужива у животу, спремна за нове изазове и љубав.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".