Извор:Фото: Профимедиа

МИСЛЕ ДА СУ БЕЗ МАНЕ Ова 4 знака Зодијака не подносе критику

Извор: Нпортал

13.03.2022.

16:09

АСТРОЛОЗИ истичу да се међу знацима Зодијака издвајају четири која никако не подносе критиковање.

Рак 

Најосетљивији знак Зодијака, никако не подноси да му кажете да нешто није урадио како треба. Од њега можете да очекујте потоке суза или ледену тишину, а могуће је и да недељама неће разговарати с вама! Рак уме да се затвори у свој "оклоп" и да отпише људе од којих је добио критику, што значајно утиче на његове односе и везе.

BloombergAdria.com

 

Девица 

Увек мисли да је савршена и критика, чак и добронамерна, за Девицу је велики напад. Она сматра да нема мане, и ако на једну од њих укажете, добићете експлозију! Девице су иначе мирне и одмерене али их критика претвара у "чудовишта". Биће дреке, оптужби, свађе, и питаћете се да ли вам је довољно стало да бисте се уопште уплитали у решавање тог проблема. Девица ће се увек поставити као да је изнад вас и извређати вас како зна и уме, јер мисли да је напад најбоља одбрана.

Вага

Нежна и увек расположена Вага врло лично доживљава све, а нарочито критику. Као и Рак, и Вага ће се затворити у себе после критике и могуће је да ће одбијати било какву комуникацију. Ово је мач са две оштрице, јер Вага мрзи конфликт и пробаће да га избегне, али с друге стране, не мора сваки разговор да буде конфликт. Вага мора сама да "преломи" и обрати вам се након што вас искључи, немојте правити први корак ако се наљутила.

BloombergAdria.com

 

Стрелац 

Најгоре што можете да урадите Стрелцу је да пробате да му помогнете! Понекад је боље да га пустите да сам успе или пропадне, јер ако се добронамерно укључите и укажете шта није урадио како треба, озбиљно ће се наљутити. Стрелац је иначе "миротворац" хороскопа, али мрзи само две ствари - неправду и људе који му говоре да није савршен.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".