Извор:Фото: Принтскрин/Јутјуб/ alfawolf011

ИМА ЧАК ПЕТОРО ДЕЦЕ: Где је Раца из филма "Ми нисмо Анђели"?

Извор: Нпортал

14.03.2022.

20:31

ВЕОМА често га гледамо на малим екранима и у позоришту, али он свој приватни живот брижљиво чува далеко од очију јавности.

Будући да је улога Раце Бојану Жировићу била тек друга пред камерама икада, познати глумац био је те 1992. веома млад, па многи нису ни приметили о коме је заправо реч и да је то исти глумац кога данас гледамо у готово свим значајнијим телевизијским, фимским и позоришним пројектима.

Давне 1992. године, у култном остварењу југословенске и српске кинематографије "Ми нисмо анђели" један од ликова који нас је очарао био је и шармантни Раца, од којег се лик Бранке Катић не одваја и на крају га освоји.

Уз то, он све време паралелно ради и испред камера, па смо гледали у филмовима Устаничка улица, "Непослушни", "Монтевидео, Бог те видео!", "Смрдљива бајка", као и у серијама "Корени", "Група", "Жигосани у рекету", "Дуг мору", "Убице мог оца", "Сумњива лица" и многим другим.


Поред веома успешне каријере и чињенице да је један од наших најангажованијих глумаца - Жировић је већ дуги низ година у срећном браку из кога има чак петоро деце.


Један од најактивнијих глумаца Бојан Жировић (51) и у свом дому је веома ангажован. Као оцу петоро деце, кћерки Марије (25), Теодоре (18) и Ксеније (18) и синова Матеје (27) и Ивана (19), ни код куће му не мањка представа као у позоришту.

Ипак, Бојан каже да је време када су његови клинци нетремице слушали његов глас у цртаћима које је синхронизовао прошло, и да они данас једва чекају да им је тата негде напољу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

#Бојан Жировић #глумац #познати #ВИП #филм Ми нисмо анђели #Бранка Катић