Извор:Фото: В. Данилов

ОЛИВЕРИНА ДИЈЕТА: Скинула килограме, вратила шећер у нормалу

Извор: Нпортал

17.03.2022.

13:23

МНОГЕ жене када започну дијету, имају пролазне и не тако добре резултате. Килограми се губе али се још брже враћају. Једна од најлепших жена са наших малих екрана, гарантује да ћете са овим режимом бити сити и уз то мршавити.

- Мањак хране организам препознаје као претњу - рекла је Оливера за магазин "Лепота и здравље". Њој се показало да, кад највише једе, и то редовно - три оброка - мршави, без грешке! Најважније је, како она објашњава, како комбинује намирнице и колико су јој оброци обилни.

BloombergAdria.com

Како каже доручак јој је најважнији, тад јој је увек на столу хлеб без белог брашна (црни, ражани, од хељде…), путер или кајмак, јаја, сланину и кисело млеко. Ако једе путер и џем, то је увек онај без шећера и заслађивача. Иначе опомиње да су вештачки заслађивачи опаснији за организам од обичног шећера па ни напитке с таквим додацима не треба пити.

Многе жене када започну дијету, имају пролазне и не тако добре резултате. Килограми се губе али се још брже враћају. Једна од наших најлепших жена са наших малих екрана, гарантује да ћете са овим режимом бити сити и уз то мршавити. 

BloombergAdria.com

Сатница ове дијете, укључује ручак на 4 сата после доручка, а два сата касније једе воће.

Воће за доручак никада не једе због киселине која се ствара у желуцу. Месо само кувано долази у обзир, а кромпир уопште не једе. У тестенину или пиринач месо никада не убацује. За вечеру како каже највише једе рибу и салату. 

Ова исхрана је била решење свих њенин проблема, јер јој се шећер био приближио горњој граници.

- Прескакала сам доручак, више јела ноћу него дању - признаје Оливера.

BloombergAdria.com

Како каже постоје многобројне заблуде у вези исхране и намерница које користимо:  барени кромпир, целер и шаргарепа имају већи гликемијски индекс него бели шећер, а "фит" јогурти немају масти али им зато густину даје скроб - дакле, угљени хидрати. Оливера тврди, кључ витке линије није уопште у дијетама и "диет" храни, већ у правилном комбиновању намирница.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".