Извор:ФОТО: Јутјуб/Принтскрин/Darko Miličić/Твитер, Профимедиа

АДРИЈАНО ИЛИ МИЛИЧИЋ: Ко боље испија пиво? (ВИДЕО)

Извор: Нпортал

17.03.2022.

16:17

НЕКАДАШЊА фудбалска звезда Бразила Адријано снимљен је у једној фавели како га возе на мотору у видно алкохолисаном стању. Легендарни Бразилац пије пиво и наздравља друштву са улице, го до паса и али видно расположен. Ова сцена неодољиво нас је подсетила на сличан "изазов" који је пре више од 5 година "започео" наш бивши кошаркаш Дарко Миличић. Остаје само дилема, ко је од њих бољи (спортиста) у испијању пива?

Поседовао је огроман таленат, био један од најбољих нападача, али је могао много више, само да је био дисциплинованији. Ипак, једно је сигурно, Адријано никога није остављао равнодушним.

BloombergAdria.com

Адријано има 40 година, а фудбалску каријеру окончао је 2016, иако је имао важећи уговор са Мајамијем. Пре тога носио је дрес Фламенга, Интера, Фјорентине, Парме, Сао Паола, Роме, Коринтијанса...

Највише времена проводи у фавелама где је и одрастао. Живи боемски и воли да части људе. Неретко су га снимали у алкохолисаном стању, а бразилски медији су писали и да се дрогира.

Адријано је на све оптужбе узвраћао осмехом и причом да су му породица и пријатељи све у животу, да је одрастао у заједници и да ће тако и умрети.

Са друге стране, бивша српска кошаркашка звезда није никада доживела толику трансформацију као Андријано, али не крије да воли понекад да се опусти уз музику и по коју флашицу.

Видео снимак једног његовог провода још увек је виралан.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".