Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/krstinja_official

КРСТИЊА СЕ РАЗВЕЛА: Смршала 90 КГ, па ставила тачку на брак

Извор: Нпортал

18.03.2022.

17:56

ПЕВАЧИЦА коју је јавност упознала кроз такмичење "Звезда Гранда", Кристиња Тодоровић, развела се од свог супруга после четири године брака.

Крстиња је навела који је разлог њиховог растанка, а како сама каже за Курир, није њено мршављење и бољи изглед.

- Истина је, развели смо се на цивилизован и леп начин, без грубих и тешких речи, сви ће сад да помисле да ће после ових операција и захвата, због којих изгледам боље, да сам га оставила због нових удварача којих је све више, али то није истина. У браку је и раније било проблема, само је сада дошло до врхунца и одлучили смо да се разиђемо - рекла је Крстиња.

BloombergAdria.com

Подсетимо, певачица се пре нешто више од месец дана подвргла естетској операцији скидања вишка коже коју јој је обећао Саша Поповић још током такмичења.

Овај захват прошао је у најбољем реду, али за коначне резултате је потребно да прође одређени временски период како би све легло на своје место.

- Ја сам пре две године оперисала желудац и то ми је помогло да смршам невероватних 88 килограма. Након тога, имала сам проблем са вишком коже и пре неких месец дана сам се подвргла и том захвату. Јако се лепо оправљам, то све иде својим током, мало треба времена да све то дође у нормалу, али ја сам презадовољна и велико хвала Саши Поповићу - рекла је певачица недавно у једној емисији.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".