Извор:Фото: Петар Милошевић, АТА имагес

СЕКА ЈАВНО: "Бренин син ми је слао љубавна писма"

Извор: Нпортал

19.03.2022.

10:23

ПЕВАЧИЦА Сека Алексић једном приликом је испричала са јој је најмлађи наследник колегинице Лепе Брене и Бобе Живојиновића, Виктор слао љубавна писма.

Наиме, на Јутјубу се појавила емисија "Сав тај Пинк" из 2005. где је гошћа била Сека са свега 24 године, када је издала трећи албум за "Гранд" и била певачица у успону. Она је том приликом причала да јој је Брена била идол и да је обожава.

BloombergAdria.com

- Лепа Брена нас сада вероватно гледа и морам да пошаљем огроман пољубац њеном сину Виктору, који ме обожава и заљубљен је у мене. Он ми је све време слао љубавна писма. Цртао ми је зеца, кућице и срце. Више пута. Ја га поздрављам и кажем му да га волим и обожавам и да ћемо се ускоро видети - поручила је путем ТВ екрана Сека тада седмогодишњем Виктору.

BloombergAdria.com

У међувремену, Сека се удала за Вељка Пиљикића, с којим има два сина Јакова и Јована. Бренин син је такође стасао и постао мета за многе младе певачице, поготово откако је раскинуо двогодишњу везу с девојком Сандром Миљаковић. С обзиром на то да је његов најстарији брат Филип већ ожењен певачицом, и Виктор и Стефан се често доводе у везу с певачицама, а јавност не престаје да се интересује ко је нова будућа Бренина снајка.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".