Извор:Фото: Зоран Јовановић Мачак

СИН МИОДРАГА КРИВОКАПИЋА Прославио га филм "Монтевидео"

Извор: Нпортал

20.03.2022.

13:55

ЧЛАН глумачке екипе серије "Тајне винове лозе" је наш чувени глумац Миодраг Кривокапић. Он игра лик Радула Маишића око кога су концентрисане многе интриге.

Миодраг је један он наших најцењенијих глумаца, али ретко ко зна да је његовим стопама пошао и његов син, Бојан Кривокапић.

Он се прославио са првом улогом Момчила Ђокића Гусара у филму "Монтевидео, Бог те видео", а затим је освојио срца публике у серији "Истине и лажи".

BloombergAdria.com

Бојан је рођен у Београду пре 36 година, у родном граду дипломирао је на Факултету драмских уметности. Стални је члан Народног позоришта у Београду.

Бојан је ожењен супругом Таисом има ћерку Невену и сина Богдана.

- Моји родитељи Светлана и Миодраг, као и Таисини Татјана и Младен једва чекају да се с њом друже, кажу да им она даје велику инјекцију среће. И стриц Дамјан и ујак Стефан показују велику жељу и интересовање да припомогну кад год је потребно. Невена је сад свима на првом месту, што је потпуно нормално и природно - рекао је глумац у једном интервјуу након рођења првог детета.

Осим што му даје савете када је реч о послу, Бојан са оцем Миодрагом често разговара и о браку.

- Баш сам пре неки дан причао са оцем Миодрагом како ми дани брзо пролазе откако сам у браку. Док сам трепнуо, чини ми се, прошао је месец. Таиса и ја смо живели годину заједно пре венчања. Ово је само нова димензија нашег односа. Код мене се, засад, ништа није променило, једино можда то што сад носим бурму и што би требало да се понашам мало озбиљније - рекао је глумац у поменутом интервјуу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

#Миодраг Кривокапић #Тајне винове лозе #Бојан Кривокапић #Монтевидео, Бог те видео #ВИП