Извор:Фото: Архив новости, АТА Имагес

САЊАЛА ГА: Новак и Милица Павловић заједно у ресторану

Извор: Нпортал

21.03.2022.

10:55

ОТКАД је пре два месеца депортован из Аустралије, најбољи српски тенисер има више слободног времена, па је активан на друштвеним мрежама.

Новака Ђоковића на Инстаграму прати више од десет милиона људи, док он прати свега њих 1.268, међу њима и Милицу. Ђоковић се заинтересовао и за атрактивну певачицу Милицу Павловић, пошто је јавно испричала да га је сањала.

BloombergAdria.com

- Људи, да ли верујете да сам синоћ сањала како сам прошла поред Новака и тражила му аутограм?! И човек није хтео да ми да аутограм, побегао је од мене! Што ли сам то сањала?! - испричала је недавно певачица, коју је одмах потом Ђоковић запратио на Инстаграму. 

Како се сазнаје, Милица и Новак су се у међувремену упознали, чак су били и на ручку.

- Милица је комшија са Ђоковићима у новобеоградском насељу Вест 65. Једном су се случајно нашли заједно у ресторану код певача Саше Ковачевића и тад су се упознали. То, међутим, није био њихов једини сусрет. Отад, кад год би се срели, отишли би на пиће, а једном су били и на ручку - прича извор за "Информер" и додаје да је Павловићева његов велики фан:

BloombergAdria.com

- Она одувек навија за Ђоковића и прати све његове мечеве. Много се нервирала кад је депортован из Аустралије и одушевила се кад је видела да ју је запратио пошто је јавно испричала сан о њему - наводи извор.

Поред ње, Ђоковић је почео да прати и хрватску поп звезду Северину Вучковић, која је јавно признала да га обожава. 

- Честитам на свим победама. Не само спортским, него и животним. Част је живети у време Новака Ђоковића - написала је недавно Севе тенисеру испод једне фотографије, после чега ју је он запратио на Инстаграму.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".