Извор:Фото: Алекса Станковић

КРЕНУО ОЧЕВИМ СТОПАМА: Ово је син Бранимира Брстине

Извор: Нпортал

22.03.2022.

08:45

ИАКО деценијама важи за једног од наших најбољих глумаца, интервјуи које је Бранимир Брстина дао током каријере скоро да се могу избројати на прсте. Новинарима је донекле постао "доступнији“ када је 2014. изабран за управника Атељеа 212, али је и тада превасходно говорио о позоришним темама.

У његовој званичној биографији наводи се да је рођен 4. јануара 1960. године у Банатском Великом Селу. Основну школу и гимназију завршио је у Зрењанину, а на Факултету драмских уметности био је у чувеној класи са Соњом Савић, Жарком Лаушевићем, Зораном Цвијановићем...

BloombergAdria.com

Ипак, није тајна да је скоро тридесет година у складном браку, као и да има ћерку и сина.

Неко је својевремено духовито приметио да се Бранимир Брстина придржава начела из наслова првог филма који је снимио, "Живети као сав нормалан свет". И заиста је тако. Није познато како изгледа његова супруга, а заједно смо их видели само једном, на папарацо-фотографијама насталим на плажи у Будви.

Прослављени глумац у јавности се само једном појавио са ћерком, која је израсла у лепу девојку, али и њено име и професија до данас су тајна.

Широј јавности најпознатији је најмлађи члан породице Брстина Ђуро, који је решио да крене очевим стопама - и по избору факултета, али и по томе што вешто избегава "седму силу".

BloombergAdria.com

Младог глумца, који се раније бавио кошарком, гледаоци су упознали у серији "Жигосани у рекету", где је играо једног од кошаркаша "Радничког".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".