Извор:Фото: Архива ТВ Новости

ХИТ СЛИКЕ СА СНИМАЊА: Веру шминкају, а њих три блистају

Извор: Нпортал

27.03.2022.

20:49

ДОБРО позната домаћа серија која нам је редовно изазивала смех "Љубав, навика, паника" је од 2005. године, кад је почело емитовање, па све до данас, међу омиљенима код публике.

Снимљене су 3 сезоне које су се емитовале до 2007. године, а глумачка поставка, са малим изменама, остала је иста и доследна до самог краја.

За укупно 58 епизода успели смо да заволимо све ликове који су редовно успевали да насмеју публику својим изјавама, а њихове свађе и реплике се и дан-данас памте.

Ова серија је окупила наше велике глумце као што су Сека Сабљић, Никола Симић, Зијах Соколовић и Љиљана Стјепановић. Са њима су кадар делиле и тада нове наде нашег глумишта међу којима су Марија Каран, Мирка Васиљевић, Нада Мацанковић и Борка Томовић. Гледаоци су имали прилике да уживају у свакодневним догодовштинама омиљених нам ликова.

BloombergAdria.com

Чувене родитеље Веру и Мићу маестрално су одиграли Сека и Никола. Јању, наравно, везујемо само за Мирку Васиљевић, док је Мају прво тумачила Марија Каран, па Борка Томовић. Тачније, Марију смо гледали у 38 епизода, а Борку у 20. Многи су, наравно, били тужни кад је Марија Каран напустила серију, али је разлог био више него разумљив.

Она је то учинила због одласка на професионално усавршавање у Лондон. Касније је, као што знамо, отишла у САД, где живела дуги низ година.

У наставку можете погледати занимљиву галерију са снимања популарне серије.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".