Извор:Фото: АТА имагес

ПОНОВО У СУДУ: Наставља се суђење Дарку Шарићу

Извор: Танјуг

28.03.2022.

10:00

ОПТУЖЕНИ Дарко Шарић стигао је у Апелациони суд у Београду где треба да почне седница за разматрање жалби на првостепену пресуду којом је због прања новца, за који се верује да је стечен кријумчарењем кокаина, он осуђен на девет година затвора, а његови сарадници на казне од две до седам година затвора.

Шарић је дошао из кућног притвора, а велики број медијских екипа поново га је чекао у Немањиној улици као и пре две седмице када је долазио у зграду Специјалног суда где му је у току претрес пред Апелационим судом у другостепеном поступку због оптужби за кријумчарење кокаина.

Седница по жалбама на пресуду за прање пара је заказана за 10 радних дана, од данас до 8. априла и отворена је за јавност.

На овој седници биће разматране жалбе на пресуду Специјалног суда од 31. јула 2020. године, након које ће суд одлучити да ли ће пресуду потврдити у целости, преиначити, укинути и наложити понављање суђења или сам отворити претрес и извести кључне доказе, а потом правоснажно пресудити.

BloombergAdria.com

Шарићу је иначе почетком марта почео претрес пред Апелационим судом у другостепеном поступку након жалби на пресуду којом је осуђен на 15 година затвора због кријумчарења 5,7 тона кокаина из Јужне Америке у Западну Европу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".