Извор:Фото: Д. Миловановић/Профимедиа

ТРУД СЕ ИСПЛАТИО: Знаци који ће у априлу пливати у новцу

Извор: Нпортал

29.03.2022.

11:21

МАРК Вилијамс чувени британски астролог открива да ће три знака Зодијака овог пролећа осетити право финансијско благостање. Одређеним хороскопским знацима новац стиже као награда за сав уложен труд на послу, док ће неки новац зарадити покретањем сопственог бизниса.

Стрелац

Стрелчевима се отвара могућност да добију повећање плате. Неки ће добити прилику и за хонорарни посао, чиме ће побољшати своје финансије. Појединим представницима овог знака Зодијака, којим влада Јупитер, планета среће и благостања, отвара се могућност за послове са инострантсвом, који могу да им омогуће озбиљан прилив новца.

Јарац

Јарчевима је ово један од најбољих преиода у овој години. Имају све шансе да напредују у каријери, а то ће им донети и побољшање фунансија. Ако су аплицирали за водеће позиције у тиму, оствариће своје амбиције, а то ће им донети и додатни новац кроз плату.

BloombergAdria.com

Овог пролећа, нарочито у априлу и мају, труд деце Сатурна, који су упорни и вредни радници, биће посебно вреднован и награђен. Јарчеве очекује леп период и много животних радости.

Водолија

И поред тога што не спадају у хороскопке знакове који су материјалисти и који умеју да штеде, Водолије овог пролећа чека право материјално благостање.

Пред њима се отварају прилике да заврше неке давно започете пројекте који ће им донети и материјалну сатисфакцију, а уколико размишљају да покрену свој приватни посао, прави је тренутак за тако нешто, јер ће им све што започну у априлу и мају донети велику финансијску добит. Овај знак Зодијака може слободно да се упусти и у разне пословне ризике, јер је срећа на њиховој страни.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".