Извор:Фото: Катарина Михајловић

МИТРОВИЋ ГРАДИ ДВОРАЦ: Овако ће изгледати његов дом из снова

Извор: Нпортал

29.03.2022.

13:15

ЖЕЉКО Митровић, медијски маг, како се спекулише, одлучио је да промени адресу и направи огроман комплекс који ће имати изглед дворца.

Ова импозантна грађевина налази се у елтином делу београда, односно у Ужичкој улици на Дедињу, а колико ће овај дворац бити огроман најбоље сведоче фотографије од којих застаје дах.

Наиме, како се наводи на "Глобалдесигннеwс.цом" , читав тим архитекта ангажован је на пројектовању његовог дома из снова, а изглед ће оживети културно наслеђе неокласичног стила. Спој модерних технологија учиниће да дом власника ТВ "Пинк" постане истинско место за уживање читаве његове породице, као и прелеп призор за посматраче и пролазнике.

Такође, како се даље наводи, за Митровића посебан изазов представља да традицију уклопи са модерним императивима живота, те посебну пажњу изискује адаптација простора свакодневним потребама.

Судећи по фотографијама, масивне симетричне фасаде нису једини елемент који привлачи пажњу, већ и чињеница да ће се базени налазити на крововима. Како даље пише поменути портал, темељ ове грађевине базира се на "златном пресеку" , а акценат виле је на једнаким размерама, које ће чинити општу хармонију.

Високи плафони, просторије окупане светлошћу, радионица, хала за разне активности, попут концерата, студио, фитнес и СПА зона наћи ће се у новом дому Жељка и Милице Митровић, а посебно изненађење, на спрату поред собе за госте, биће и беаутy салон.

Осим тога, пројекат носи назив "Бацк то тхе Футуре" , што се савршено уклапа са концептом који имају Жељко и његов тим стручних сарадника, а несумњиво ће ово бити једна од најлепших кућа у читавом регину, чим се реализују сви радови.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".