Извор:Фото: Танјуг/Јарослав Пап

СИНОНИМ ЗА ХАРМОНИЈУ: Ове биљке привући ће љубав у ваш дом

Извор: Нпортал

29.03.2022.

17:56

ПРЕМА древним учењима Фенг Шуија неке биљке поседују невероватну особину генерисања позитивне енергије. Филозофија Фенг Шуи гласи да су биљке способне да драматично промене живот човека. Сваки цвет зрачи одређеном енергијом и сваки делује другачије на одређен спекатар у нашем животу.

Ове биљке би требало да држите у дому да бисте донели просперитет у живот:

1. Кинеска ружа

Познатија као хибискус, симболизује љубав попут магнета, што значи да ће се љубав лепити за вас. Ову биљку поставите југозападно у вашем дому, јер је то угао љубави.

2. Спатифилум

Или женска срећа, купује се и чува се као и Антуријум, мушки део среће. Обавезно их чувајте у саксију тамније боје, која симболизује оданост и плодност. Ове биљке чине савршен спој мушке и женске енергије, па ћете тако и привући партнера који вам највише енергестки одговара.

BloombergAdria.com

 

3. Циклама

Према веровању овај цвет ће синоним за хармонију и љубав. Они који друго трагају за сродном душом, и који су дуго усамљени, осим што ћете привући партнера, ова биљка ће вам помоћи да направите прави избор у крајњем одабиру. Ова биљка је пожељна и као поклон за годишњицу брака или венчање.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".