Извор:Фото: Танјуг/АТА Имагес

МИА УЗДРМАНА: Проблеми у вези због Марићеве бивше

Извор: Нпортал

31.03.2022.

15:03

МИЛАН и Миа имају проблем који морају да превазиђу.

Пре него што је отпочео везу са Миом Бјелогрлић, ћерком Драгана Бјелогрлића, Милан Марић прекинуо је љубавну причу са 18 година старијом девојком Јеленом Павловић. 

Милан и Миа су баш заљубљени, али су већ на почетку везе суочени са првим већим проблемом. Миа је сазнала да је њен дечко још у контакту са бившом девојком што јој је веома засметало. 

BloombergAdria.com

 

- Милан и Миа су јако заљубљени и он са њом проводи сваки тренутак када не ради, врло је пажљив, а она је до детаља упућена у његов живот. Међутим, Миа није знала да је Милан и даље у контакту са бившом девојком коју је оставио буквално двадесет дана пре него што су они започели везу. Зна да су се растали у пријатељским односима, али сада је посумњала да бивша жели Марића назад. Пријатељ је Мији рекао да Милану бивша девојка јавно коментарише објаве на „Твитеру“, у шта се убрзо и сама уверила ‒ наводи извор. 

BloombergAdria.com

 

Миа је покушала да разговара са Миланом и тражила је од њега да јој све објасни. 

- Милан је убеђивао Миу да нема разлога за бригу, ни за љубомору, и да је он са Јеленом у коректним односима, али да немају ближи контакт откад су њих двоје у вези. Мало је умирио, али жена као жена и даље сумња ‒ закључио је извор. 

BloombergAdria.com

(Стар)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".