Извор:Фото: Профимедиа

НЕ МАРЕ ЗА КРИТИКЕ: Ово су најтврдоглавији хороскопски знаци

Извор: Нпортал

01.04.2022.

10:02

ПОЈЕДИНИ хороскопски знакови никада неће признати своје грешке, а добронамерне савете схватиће као напад. Изражени его, страх да не испадну слаби у очима других, као и у потреба да увек буду савршени и идеални, која им је усађена од детињства, разлози су што они своје грешке неће признати ни у ком случају.

Лавови

Природно рођени лидери мрзе да им се укаже на њихове грешке. Проблем је у томе што многи представници овог ватреног знака живе са убеђењем да су изнад осталих. Астролози тврде да Лавови имају комплекс супериорности због чега не могу да прихвате критику.

BloombergAdria.com

 

Шкорпије

Представници овог знака толико су страствени према својим циљевима и идејама да понекад забораве да њихово мишљење можда није једино истинито. Шкорпије су по правилу веома самоуверене особе, па су спремне да потроше много енергије како би доказали да су у праву.

BloombergAdria.com

 

Водолија

Представници овог ваздушног знака имају тенденцију да прихватају судбину и све што им она пружа. Али упркос томе, поседују дозу тврдоглавости. Водолије су прилично независне и доносе одлуке без слушања мишљења вољених.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".