Извор:Фото: Архив Новости

ЏЕЈЕВА НЕОСТВАРЕНА ЖЕЉА: Ова глумица му је била тиха патња

Извор: Нпортал

01.04.2022.

14:17

ВЕЛЕМАЈСТОР народне музике Џеј Рамадановски дивио се једној нашој познатој глумици која је била са Дорћола исто као и он.

Покојни певач Џеј Рамадановски није успео да оствари једну од својих највећих жеља да напише књигу „Бела жена“, а потом сними филм са Аницом Добром, фаталном Дорћолком која му је била највећа жеља цео живот.

BloombergAdria.com

 

Џеј Рамадановски је својевремено своје тајне поверио Вањи Булићу, који је открио да не може да напише књигу јер никада није добио Џејев пристанак за то.

– Џеј је гостовао 1991. године у „Бисерима“ и испричао ми цео свој живот. Много сам га волео и ценио. Планирали смо да заједно пишемо књигу. Дружили смо 17 дана и причали о свему, међутим, у то време није било исплативо писати књигу. Људима су плате биле три, четири марке, а књига би коштала 17 марака – рекао је он.

– Џеј је имао јако добре идеје за тај филм. Причао ми је почетак: “Држим се за шипке, види ми се само глава. Онда се камера удаљава, а ја стојим иза капије основне школе ‘Браћа Барух’. Следећа сцена, породица седи на недељном ручку, а чује се песма Недеља”. Све је нацртао и замислио – прича Вања.

BloombergAdria.com

 

– Знам првих пет продуктивних година које ми је испричао до детаља. А после 1996. године, када је кренуо и у пороке, не знам из прве руке. Не би било фер да пишем књигу, немам његов пристанак, али жао ми је што то нисмо остварили – рекао је Вања својевремено.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".