Извор:Фото: Профимедиа

БИО ЈЕ УПОРАН: Како је Швајни освојио Ану Ивановић?

Извор: Нпортал

04.04.2022.

09:02

НАКОН што је Ана љубазно поручила да ће им се можда путеви једном укрстити, фудбалер је наводно решио да мало убрза судбину...

Писац више бестселера Мартин Сутер аутор је биографије живе легенде немачког фудбала Бастијана Швајнштајгера "Један од вас".

BloombergAdria.com

 

У питању је ауторизована аутобиографија у форми романа, а Швајнштајгер је и сам у јануару ове године признао да су му омиљени делови они који се односе на његово венчање са српском тенисерком Аном Ивановић и рођење њихове деце.

- То су били тренуци када бих волео да сам могао да зауставим време - истакао је спортиста.

Како су Швајнштајгер и Сутер открили у књизи, његова бајковита љубавна прича с једном од најлепших жена у историји спорта није почела тако глатко. Наиме, Бастијан је био очаран нашом Аном и замолио је њиховог заједничког пријатеља да их упозна. Српкиња је, међутим, имала важнија посла, а Сутер пише чак врло директно да је Ана "одбила" овај позив.

BloombergAdria.com

 

Међутим, човек који је на терену безброј пута показао какав је борац није желео тек тако да дигне руке, па је и лично послао поруку Ани Ивановић.

Тенисерка му је одговорила да би волела да се упозна с њим уколико им се укрсте путеви у животу, али Басти није желео да чека стицај околности, већ је сам био творац своје среће - чим је видео да ће Ана наступати на УС Опену 2014, купио је карту за први авион до Њујорка.

Већ тог септембра, пар је виђен у овом америчком граду како шета држећи се за руке. Медији су тих дана увелико писали како је Бастијанова веза с немачком манекенком Саром Бранднер завршена после седам година.

Како је на почетку ове љубави истакао српски кошаркаш тренер, у све је умешала прсте његова ћерка.

- Мој пријатељ Бастијан Швајнштајгер и Ана Ивановић су у емотивној вези, упознала их је моја ћерка Ивана. Нека се деца воле и држе за руке! - рекао је тада Пешић.

Бастијан је врло брзо на све начине почео да показује своју љубав према Ани.

BloombergAdria.com

 

Прво је на копачкама исписао њено име, датум почетка везе с њом (5. 9. 2014) и „душо“, реч којом се обраћа својој девојци, изнад српске заставе.
Швајни је почео да прати Ану широм света, док јој је из публике пружао подршку и навијао из свег срца с трибина.

Швајнштајгер је убрзо прешао у Манчестер јунајтед, а Ана и он верили су се у Лондону следеће године, док су у јулу 2016. једно другом рекли "да" на романтичној церемонији у Венецији. Пар је 2018. добио сина Луку, а 2019. стигао је и његов млађи брат Леон.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".