Извор:Фото: Принтскрин/Инсраграм/minea.official

МИНЕА ЈЕ ЈЕДВА ОСТАЛА ЖИВА Где је и шта ради певачица данас?

Извор: Нпортал

04.04.2022.

11:14

ХРВАТСКА певачица Минеа, чије хитове смо обожавали, доживела је пре више од деценије саобраћајну несрећу која ју је умало коштала живота.

Рената Кончић Минеа деведесетих година је била једна од најпопуларнијих поп певачица у региону, а многи њени хитови и данас се слушају.

Она ове године пуни 45 година, многи тврде да никад лепше није изгледала, али можда се не сећате разлога због ког се повукла са сцене у тренутку велике популарности.

Наиме, разлог томе је била саобраћајна несрећа коју је доживела пре тринаест година...

- Доживела сам саобраћајну несрећу када сам се враћала с тезге у Марибору и око пет ујутро покушала избећи ауто у којем је возач заспао за воланом. Ударила сам у стубиће са стране, аутомобил се преврнуо три пута и завршили смо у јарку. Само чудом смо ја и моје плесачице преживеле и то чак без озбиљних повреда, само с модрицама и огреботинама - испричала је Минеа својевремено за хрватске медије, па додала да су јој психичке последице биле далеко теже.

Певачици су биле потребне две године да се опорави и реши депресије и анксиозности, које су наступиле након овог трауматичног догађаја. Тада је запоставила музику и није је било на сцени, а како је рекла, у том периоду највећа подршка били су јој родитељи и пријатељи...

Помогли су јој и лекови и психотерапија, међутим, због лекова се угојила 15 килограма. Ипак, сада је успела да врати стару килажу.

Осим певањем, Минеа се остварила и као водитељка различитих емисија, а ево како данас изгледа:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

#Рената Кончић Минеа #познати #ВИП #Естрада #певачица