Извор:Фото: Танјуг/АП, Јутјуб и Тикток принтскрин/BBC select/magpietheone

ФОТКЕ ИЗ МЛАДОСТИ: Бајден непрепознатљив, Путин се "не мења"

Извор: Нпортал

05.04.2022.

08:32

ВЛАДИМИР Путин и Џозеф Бајден, лидери једних од највећих светских сила, ускоро ће закорачити у осму, односно девету деценију живота, а њихов изглед, из сада већ далеке младости, сигурно ће изненадити многе.

Руски председник Владимир Путин (69) рођен је у Санкт Петерсбургу 7. октобра 1952. године, а лидер Русије постао је, према декрету председника у оставци Бориса Јељцина, 31. децембра 1999. године, да би неколико месеци касније ту функцију задржао преко председничких избора.

Упркос томе што полако улази у осму деценију живота, Путин делује младолико. То се види и када се погледа његова фотографија из млађих дана.

BloombergAdria.com

 

Са друге стране, лидер Сједињених Америчких Држава Џозеф Бајден (79), 10 година старији од руског колеге, рођен је 20. новембра 1942. године у пенсилванијском граду Скрантону, а на чело Америке дошао је 2020, заменивши Доналда Трампа на председничком месту.

За разлику од Путина, Бајденови критичари сматрају да је исувише стар за функцију коју обавља и да на његову функцију треба да буде неко млађи, те да му је време за пензионисање.

Фотографија из Бајденове младости сигурно ће изненадити многе - није тако лако препознати га.

BloombergAdria.com

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".