Извор:Фото: АТА имагес

ИМАО ЈЕ САМО 16 ГОДИНА: Улога која је прославила Биковића

Извор: Нпортал

06.04.2022.

08:40

Глумац Милош Биковић, који важи за једног од најуспешнијих домаћих глумаца како на нашим просторима, тако и широм граница Балкана, каријеру је започео 2004. године и прву запажену улогу остварио је у серији “Стижу долари” када је имао свега 16 година.

Биковић је тумачио сина Драгана Гагија Јовановића и Бранке Пујић, и у серији је као тинејџер Небојша правио несташлуке који су карактеристични за те године.

BloombergAdria.com

Поред тога, Небојша је имао карактеристичну фризуру за то време, а неколико пута током снимања серије коса му је била фарбана, те је тако у неким кадровима имао црвене, а у другим љубичасте праменове.

- Мислим да ме, да сам знао да ствари функционишу тако како функционишу, никада не би натерали да носим ону фризуру. Никада! Када себе гледам на ТВ-у, том клинцу бих одвалио шамарчину. Толико иритантно дете. Али то је била поента. Чудно је када видиш, шта то са дечком није у реду, када има такву фризуру? - прокоментарисао је пре неколико година Биковић свој глумачки ангажман у овој серији.

BloombergAdria.com

 

Međutim, lik Nebojše mu je kasnije otvorio vrata mnogih filmova i serija. Ubrzo nakon pomenute serije, pojavljuje se u još jednoj, a to je "Bela lađa", a onda je usledio film "Montevideo, Bog te video", gde mu dodeljuju glavnu ulogu.

BloombergAdria.com

Čuveni Aleksandar Tirnanić Tirke bio je omljen mnogima, Milošu je ovo bila prva velika uloga na filmskom platnu, dok je "Montevideo" ujedno bio i prvi film koji je režirao Dragan Bjelogrlić.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".