Извор:Фото: Анђела Стевановић

ЖЕЉКО ОТКРИВА: Певач проговорио о раду са супругом Јованом

Извор: Нпортал

08.04.2022.

17:20

НА прослави рођендана своје телевизије Жељко и Јована су открили какав је био пут њиховог успеха и да ли је на њих утицало то што нису само сарадници него и супружници.

Жељко и Јована Јоксимовић данас су прославили рођендан своје телевизије, која је за две године постигла велики успех.

Брачни пар је поносан на сва достигнућа која су остварили за тако кратко време, а поготово зато што су успели да се истакну у мору других телевизија које постоје много дуже за тако кратко време.

BloombergAdria.com

 

Жељко сматра да је томе свакако допринела чињеница да је један од најпопуларнијих јутарњих програма управо онај који води Јована Јоксимовић, чији је и уредник, и да се испоставило да је истина оно у шта су сви и веровали - публика је ту због Јоване, а не због тога што нека телевизија има националну фреквенцију.

Оно што је све занимало је какав је осећај када се ради са супружником, што је питање и за Јовану и за Жељка.

BloombergAdria.com

 

- Ја сам мислио да је то супер, али ево у последње време, колико посла има, није да ми се баш специјално допада. Али шта ћу? Тако смо изабрали и сад се крећемо у том пољу - нашалио се Жељко, а Јована се надовезала:

- Ја мислим да је иначе, када радите нешто што је ваше да имате много већу одговорност и да самим тим имате више посла, на то мисли Жељко. Дакле, можда сам ја била мање запослена на претходним телевизијама у односу на то шта данас радим, па трпи наш приватни живот. Али изузетно смо поносни на све што смо урадили - открила је Јована.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".