Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/snezanadakic/В. Данилов

ОТКРИВЕНО КО ЈЕ НАПАО ДАКИЋЕВУ: Објавила слику нападача

Извор: Нпортал

10.04.2022.

08:01

ДОМАЋУ јавност пре неколико дана затекла је информација да је водитељки Снежани Дакић разбијена глава каменом.

Снежана је тада објаснила да ју је напао непознати човек јер му је сметао њен парфем. Сада је Дакићева објаснила о чему се ради на свом Инстаграм налогу, а објавила је и фотографију свог нападача, које су забележиле сигурносне камере.

- Пошто ми је малопре јављено да се и даље улицама шета човек који је очигледно ментално поремећен који ми је без икаквог повода и разлога разбио аутомобил и главу и пуком срећом ме није убио на месту, калдрмом, ја ћу објавити његову фотографију, скриншот сигурносне камере, да знате ако га видите, не упуштајте се у разговор с њим, и ако чујете реч "разређивач", обавезно побегните - говори забринуто Дакићева и наставља:

BloombergAdria.com

- Сигурно је познат полицији "Стари град", јер је најмање три објекта разбио стакло на бутику, књижари, козметичком салону, ту по центру града ординира - упозорила је водитељка и објавила фотку нападача.

- Нападач који и даље шета градом. Позива се на смрад разређивача. Око 40 година, урбаног лика, дужа косица, вуче колица за пијацу - упозорила је Дакићева своје пратиоце.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".