Извор:Фото: mvr.gov.mk

Ово је осумњичени за брутално убиство Дениса Тота (ФОТО)

Извор: Нпортал

13.04.2022.

09:47

ПОДСЕТИМО, одмах после смрти спортисте пласирана је информација да је у питању срчани удар, али је истина брзо испливала, момак је брутално убијен

Министарство унутрашњих послова Македоније саопштило је јутрос, уједно и обавестило Државно тужилаштво у Скопљу, да је лишило слободе Ангела Гиоргиевског, првооптуженог за убиство хрватског рукометаша Дениса Тота.

Лице се предало органима реда на територији Скопља, преносе македонски медији.

BloombergAdria.com

Министарство унутрашњих послова расписало је јуче међународну потерницу за поменутим Гиоргиевским.

Подсетимо, Тота су насмрт претукли испред ноћног клуба који чак и није имао радну дозволу. Рукометаш и девојка која га је брутално ударила у главу познавали су се од раније.

- Међусобно неразумевање вероватно је разлог за напад кобне ноћи - пишу Македонци.

Међу њима је дошло до свађе, потврђено је у МУП-у и то је највероватније разлог напада у коме је Тот задобио смртоносне повреде. Нико од седам сведока, обезбеђење клуба и таксиста, није јавио овај случај полицији на број 192.

Горгиевски је рођен у Марибору, а у јуну 2016. доживео је тешку саобраћајну несрећу у центру града када је својим аутомобилом марке Фиат Пунто ударио у пет паркираних аутомобила и побегао, но убрзо га је ухватила полиција.

Тада је мариборска полиција кренула у потрагу за бандом наркодилера, међу којима је био и Горгиевски, а у листопаду исте године полиција је открила лабораторију за производњу синтетичких дрога. Између осталог, имали су ГХБ (гамахидроксибутират, гаммахyдроxyбутyрате), познат и као дрога за силовање.

У лабораторији су заплењени и амфетамини те марихуана.

(Телеграф.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".