Извор:Фото: АТА имагес

БИЛО И МОДРИЦА, ПОСЕКОТИНА: Милица о напорном раду

Извор: Нпортал

13.04.2022.

15:57

ПЕВАЧИЦА Милица Павловић синоћ је у познатом београдском хотелу одржала промоцију новог албума који носи назив "Посесивна бивша". Милица не крије да је презадовољна пројектом који је, како истиче, круна њене десетогодишње каријере.

На новом албуму, који је посветила недавно преминулом деки, налази се дванаест нових песама и три старе - ''Црна јутра'', ''Дабода пропао'' и дует са Сашом Матићем ''Око моје''.

- Неиспавана сам, утисци се нису слегли, овај четврти албум је некако круна моје десетогодишње каријере. За петнаест сати ближимо се трећем милиону на Јутјубу на дванаест песама. Нема веће среће - обратила се Милица присутнима на промоцији.

- Да ме не схватите погрешно, али его ми је нахрањен толико да бих се сад попела на неку највишу зграду и вриштала: ''Хвала вам!'' Заиста хвала свима што су препознали оно што сам радила годину и по дана, активно шест месеци.

BloombergAdria.com

- Баш малопре причам са једном другарицом и кажем јој: ''Драгана, не знам је л' теби јасно али ја сам у том моменту када сам замислила како желим да презентујем овај албум, а да нису обични спотови већ да идем корак даље, морала сам да окупим екипу и да направим тимске играче, а ушла сам у непознато." Ја сам заиста ушла у пројекат који сам ја измислила и који никад нисам видела да се овако презентује један албум - испричала је певачица о свом новом албуму и додала да је имала велике потешкоће приликом његове реализације односно понајвише спотова.

- Било је и модрица, посекотина. Чак сам се и отровала, јер смо снимали једну сцену на крову хотела и док смо палили бензин, ја сам оно удисала, па ми је сутрадан било лоше, али преживела сам - закључује Милица Павловић.

(Телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".