Извор:Фото: АТА имагес

КРСТИЊА ПУЦА ОД САМОПОУЗДАЊА Деколте, дубок шлиц и го стомак

Извор: Нпортал

15.04.2022.

16:27

КРСТИЊА Тодоровић се појавила на једном догађају и све присутне засенила својим изгледом.

Финалисткиња "Звзеда Гранда", Крстиња Тодоровић све је засенила невероватном трансформацијом свог тела, али пут до остварења није био лак.

Иако многи сматрају да је операцијом желуца, а недавно и уклањањем вишка коже на лакши начин постигла сјајне резултате, певачица признаје да је унутрашња борба подједнако тешка којим год се методама служили.

BloombergAdria.com

 

Ипак, она данас изгледа боље него икад, и поносно истиче своје тело у различитим стајлинзима, а синоћ је на једној прослави засенила све.

Крстиња је заблистала у смарагдно зеленој сукњи са дубоким шлицем коју је упрарила са истим топом, остављаући голу кожу између.

Крстиња је већ заказала две нове интервенције на јесен.

- Сада има 68 килограма и пршти од самопоуздања. Лепо се осећа у својој кожи, али има још неких ствари које би променила. Рецимо, груди и уста. Свиђају јој се веће усне, тако да је решила своје да повећа. И у груди ће да стави силиконе, неће их повећати, само ће их учврстити - открива добро обавештени извор и додаје да се певачица неће смирити све док не буде изгледала тип-топ:

- Свесна је да сада многи мушкарци уздишу за њом и ужива у томе. Разговарала је са естетским хирургом и он јој је дао неке сугестије, шта би још на њој могло код ње да се уради. Сада се полако спрема за одлазак "под нож" и једва чека да извуче максимум од свог изгледа.

BloombergAdria.com

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".