Извор:Фото: Jutjub принтскрин/RTS Program za dijasporu - Zvanični kanal

ЦЕЛА ЈУГА ЛУДЕЛА ЗА ЊОМ: Где је данас фатална Татјана Пујин?

Извор: Нпортал

16.04.2022.

11:36

СЕЋАТЕ ли се чувене реченице из култног филма "Ми нисмо анђели 1: "Где си нашао ову неваспитану", питао је шанкер Николу. Та “неваспитана” је била сексепилна Лидија, коју је глумила Татјана Пујин, једна од најлепших домаћих глумица тог времена.

Славу је стигла глумећи у филмовима “Тако се калио челик“, “Ми нисмо анђели“, "Хајде да се волимо", "Октоберфест", "Шпијун на штиклама", "Сулуде године", а многи је се сећају и по улози Цигановићеве ћерке у "Бољем животу".

- Жене су се у времену Југославије доживљавале на тај начин, само као секс симболи. Мене су ставили на листу топ 10 сексепилних жена на филму у Југославији. Међутим, нисам тога била свесна - рекла је Тања у једном интервјуу.

BloombergAdria.com

Пујинова се деведесетих повукла са сцене и домаће јавности, а онда је напустила Србију. Ново животно поглавље започела је у Италији. Татјана се удала за политичара Ђулијана Червинија. Она се са саветником прес-кабинета председника Италије венчала најпре на Балију, а други пут су брачне завете разменили у Риму 2013. године.

 

Једном приликом је открила и како су се упознали:

- Ђулио и ја смо се упознали преко заједничких пријатеља с почетка деведесетих година, отприлике баш у оно време када су у нашој земљи започињали разни немили догађаји. Неко време смо се дружили, водила сам га на бројне београдске журке, на многима сам га чак и заборављала, да бих нешто касније отишла с њим у Италију. Живела сам тамо неколико месеци и поново се вратила у Београд. Рекла сам му: „Ђулио, све је сјајно, али ја просто не могу овде да се уклопим.“ Потом сам доживела разна разочарања у људе око себе, у све оно што се тих година дешавало. Распад бивше Југославије, а самим тим и удаљавање од драгих људи доживела сам шокантно. Врло брзо сам донела одлуку, спаковала ствари и отишла. Тада сам имала двадесет и четири године - испричала је глумица у једном интервјуу.

BloombergAdria.com

Татјана је за "ТВ магазин" отворено причала о томе због чега није желела да се оствари као мајка и о слободи да живи животом који жели.

- Зато што немам разлога да било шта кријем. Водим нормалан живот, леп, за који сматрам да би требало да га испричам. Волим да живим и будем слободна жена, због те слободе нисам имала деце. Као мушкарци што то могу, не разумем зашто то не би могла ја.

Глумица је имала шта да каже и на тему усвајања:

- Мој супруг и ја никада о томе нисмо разговарали. Последњих година доста наших пријатеља је усвојило децу, те смо увидели колики је то проблем око папира. Има доста асоцијација чији сам члан и где помажем деци с аутизмом. Тако да ми је то што помажем надоместило тај недостатак.

Татјана је једном приликом за “ТВ магазин“ проговорила о напуштању глуме.

BloombergAdria.com

- Политичка ситуација у земљи ми се није допала. Задњи филм који сам радила био је у Сарајеву, после тога се говоркало да ће бити рата. Нико није знао шта је то значило, али је после тога стварно избила лоша ситуација. Тенкови су изашли на улице, а ја сам трчала у позориште код Бранка Коцкице да играм представу. То је за мене тада био крај јер ми је било поражавајуће да то доживим у 21. веку. Онда сам спаковала кофере и отишла у Италију - рекла је Татјана.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".