Извор:Фото: ТикТок принтскрин

ОЧАРАЛА ИНТЕРНЕТ ЛИЦЕМ Због тела је сваки дан вређају (ФОТО)

Извор: Нпортал

16.04.2022.

11:53

ТАША Флинт је девојка која се константно на свом ТикТок профилу суочава са окрутним коментарима интернет тролова са разних страна света.

Девојка којој су окрутни коментари прво што ујутро види на својим друштвеним мрежама, коначно је одлучила да узврати ударац.

Величина није мерило лепоте и то је оно што је Таша желела да истакне на свом профилу. Таша редовно дели различите видео клипове на свом ТикТоку, а недавно је објавила и снимак у којем је за себе рекла да је "здепаста".

Коментар је изазвао лавину реакција. Док су јој једни поручили да није у реду да тако говори о себи, други су јој рекли да је у реду што на такав начин прихвата себе. 

Добила је и велик број коментара, од којих је један био и "леп облик". Управо је тај коментар Таши послужио као инспирација за нови видео. 

BloombergAdria.com

- И једно и друго важи. Здепаста сам, али здепасти облик је прелеп облик. Величина XL и XXL спадају у тешку категорију, односно у категорију "здепастих". То што о себи говорим на такав начин никако не значи да се понижавам. То је само признање - рекла је Таша и објаснила како су већ дуго времена "буцмаст", "дебељушкаст" и други појмови готово постали увреде.

- Мислим, то што тако говорим о себи ни на који начин не значи да се понижавам - то је само признање. Кад кажем да сам дебељушкаста или здепаста, то није добра или лоша ствар. То је као да кажем: "Имам плаву косу, имам плаве очи", то је само чињеница.

BloombergAdria.com

Таша је признала и како је престала да броји злобне коментаре на рачун свог "лепог лица" и "не-тако-лепог тела". Признала је и како се таквих коментара највише наслушала на бившем послу продаје венчаница.

- Никада то није долазило од девојака које су биле пред удајом, већ од баке, тетке или мајке која би дошла с младом. Мислим да оне у том трену не би ни размислиле о ономе што би рекле - поручила је на свом профилу.

- Сви би требало да будемо мало пажљивији. Зато што речи боле, а када заболе, то остаје с нама и утиче на нас. Величина није исто што и лепота. Има толико битнијих ствари у животу од етикете у ормару - рекла је за крај свог видеа, а њене су речи изазвале и лавину још лепших коментара. 

"Што те више гледам, више те волим, тотално си инспиративна - променила си мој поглед", "Волим ово и волим те!", само су неки од коментара испод објаве која у овом трену броји више од 8.000 лајкова.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".