Извор:Фото: Нпортал

ОГЊЕНОВА РОЂАКА Била омиљено ТВ лице, повукла се из јавности

Извор: Нпортал

17.04.2022.

11:44

ЈЕДНОМ приликом је Огњен Амиџић признао да је баш ова водитељка заслужна за његов долазак за телевизију!

Водитељ Огњен Амиџић је пореклом је из Шапца, али мало ко зна да је у крвном сродству са једном популарном српском водитељком.

У питању је водитељка Александра Јефтановић, а њих двоје су чак стајали раме уз раме током трајања ријалитија "Фарма".

BloombergAdria.com

- Ми смо у почетку имали супер комуникацију, мој деда је заправо настао у симбиози Јефтановића и Симића, а задржао презиме Амиџић. Моја прабаба је Јефтановић - испричао је својевремено Огњен.

Он је додао да је баш Александра заслужна за његов долазак на телевизију.

- Виђали смо се на неким снимањима. Ја сам захваљујући њој дошао на телевизију на којој сад радим, јер је она знала за неке моје идеје - рекао је једном приликом Амиџић у "Премијери".

BloombergAdria.com

Водитељка Александра Јефтановић вратила се на мале екране, али иако је дуго није било у јавности, никако није била заборављена. За све ово време, она није много експонирала свој приватни живот.

Са супругом Александром Швраком има сина Алексу и ћерку Ану и, док се са децом релативно често фотографише за друштвене мреже, супруга ретко показује.

Прво дете је са Александром добила у 39. години, а, како каже, то је једино тада могло да се деси.

- Ја сам имала довољно година и да нисам добила дете са Сашом - никад га не бих добила. Прави муж мора да буде домаћин, а то се види у томе какав је са својом породицом - рекла је Александра у емисији "Магазин Ин".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".