Извор:Фото: АТА имагес

ЈАЊУШ ХИТНО ОПЕРИСАН: У болници после дисквалификације

Извор: Нпортал

17.04.2022.

17:56

Марко Јањушевић Јањуш открио је својим пратиоцима да је завршио у болници и да је оперисао слепо црево.

Након што је то открио, он се поново огласио како би честитао празник свима који славе данас:

- Овим путем бих честитао Васкрс свим мојим пријатељима и људима који данас прослављате овај диван дан. Уживајте у данашњем дану са својим породицама и желим вам да у миру и љубави прославите. Хвала на свему. Поздрав од Јањуша - написао је бивши задругар на свом Инстаграм сторију.

Подсетимо, Јањуш је дисквалификован из "Задруге" након што је самовољно напустио Белу кућу.

BloombergAdria.com

Он је претходно отишао на гласање где је искористио прилику да узме телефон од непознате жене и наводно позвао ћерку Круну.

BloombergAdria.com

- Хвала свима који сте ме јавно и тајно подржавали свих ових месеци, једноставно доста порука добијам да ли је намештено што сам изашао и да ли су ме избацили намерно, искрено ћу одговорити за мој долазак сам сам одлучио и сам сам крив, што се тиче продукције и ове сезоне за њих не могу да кажем једну ружну реч, какви су били према мени... Могу само најбоље, искрено је тако. Сам сам крив и то је то... Жао ми је због вас, јер стварно не могу да верујем колико људи ме воли и колико је подршка моја била за мене, али то је живот, идемо даље - написао је Јањуш на Инстаграму након што је побегао из Задруге.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".