Извор:Фото: Танјуг/Оливер Буниц, Јутјуб принтскрин/REVIJSKI

КУМА НА ВЕНЧАЊУ: Ова имућна жена је венчала Леонтину и Пата

Извор: Нпортал

20.04.2022.

09:47

ЛЕОНТИНА Вукомановић својевремено је била велика заводница, а многи мушкарци остали су сломљеног срца, када је свом изабранику Филипу Пату, са којим је касније добила ћерку Луцију, рекла судбоносно "да".

Венчање Леонтине и Филипа Пата било је бајковито. Млада је блистала у дивној венчаници, док је младожења изабрао смелу комбинацију беле и црне. Њих двоје тога дана били су најсрећнији на свету, а ни слутили нису да ће се њихова срећа нарушити само неколико година касније, те да ће Филип убрзо поново стати на луди камен.

Венчаница Леонтине Вукомановић шивена је по њеној мери, а по узору на филмске диве шездесетих, те би овај класичан модел хаљине многе даме и данас понеле са уживањем.

Још једна драгоценост која је и данас посебна у њеном животу је и венчана кума Милица Митровић која јој је и данас најближа пријатељица.

BloombergAdria.com

Леонтинина највећа жеља била је да се као госпођа Пат оствари у улози мајке, што јој се обистинило 2010. године. Ипак, брачна срећа није потрајала, па су Луција и Леонтина наставиле свој живот, док је Филип основао нову породицу, задржавши близак однос са ћерком из првог брака.

BloombergAdria.com

Када су је својевремено питали да ли би опет стала на луди камен, Леонтина је кратко одговорила:

- Ја сам и први пут имала проблем са удајом јер сам знала да нисам била спремна за цео живот.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".