Извор:Фото: ТикТок принтскрин

ДВЕ БОЦЕ ВИНА ПОСЛЕ ОПЕРАЦИЈЕ: Објавила шокантан снимак

Извор: Нпортал

22.04.2022.

10:27

ЈЕДНА девојка поделила је на друштвеној мрежи ТикТок своје искуство са филерима у уснама које је на крају, њеном кривицом, испало лоше. Американка Кејли Канингем испричала је како се шокирала кад су јој усне, после конзумирања алкохола, наједном јако отекле. Она је само неколико сати после захвата упркос упозорењу лекара одлучила да пје алкохол, а на ТикТоку је показала како су јој због тога изгледале усне, са траговима крви и модрицама, дословно двоструко веће него неколико сати пре.

- Кад попијеш две боце вина после стављања дермалних филера у усне, иако знаш да то не смеш", написала је у опису видеа.

Усне су јој тако изгледале јер алкохол после хируршког захвата повећава могућност отицања, упале и појаве модрица, због чега ју је лекар и упозорио да га никако не конзумира, пише британски Сан.

Стручњаци препоручују да се алкохол не пије 24 сата од третмана како би се све ове нуспојаве избегле.

BloombergAdria.com

Девојчин видео скупио је више од 1,3 милиона прегледа и бројне коментаре.

- Ова слика прогањаће ме у сновима - написао је један корисник.

- Није ми толико жао јер се ниси држала строгих упутстава лекара - пише у једном оштром коментару, а било је и оних који су се нашли у истој ситуацији  као Кејли па су одлучили да поделе своја искуства.

- Стављала сам филере на подочњаке и после тога попила неколико пића. Пробудила сам се с модрицом на оку - написала је једна пратитељка

- Моје усне биле су потпуно љубичасте после алкохола - додала је друга.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".