Извор:Фото: Н. Фифић, АТА имагес

КУМОВАО ЈК НА ВЕНЧАЊУ: "Није му ни први ни последњи пут"

Извор: Нпортал

22.04.2022.

22:56

ОВИХ дана Дарко Костић изнова је освануо на страницама “црне хронике”, чиме је, без сумње, ставио тачку на свој дизајнерски рад који му је дуги низ година широм отварао врата домаћег џет сета.

Модом је рано почео да се бави, а прво представљање на манифестацији “Белграде Фасхион Wеек”, 1999. године, непосредно по завршетку текстилне школе, наишло је на одличан пријем.

BloombergAdria.com

Међу познатим личностима брзо је стекао статус дизајнера за чију креацију вреди издвојити новац, а израда уникатних венчаница постала му је ужа специјалност. Упркос томе што га је пратио глас да је неодговоран, пред атељеом Дарка Костића увек је био ред.

Дугогодишњој сарадници и пријатељици Јелени Карлеуши, за чији стајлинг је годинама био задужен, обећао је венчану хаљину коју ће носити у тренутку када Душку Тошићу буде изговарала “да”. Она му је узвратила позивом да јој кумује.

Од хаљине није било ништа, због чега су пале тешке речи и дошло је до захлађења односа. На крају је Јелена обукла венчаницу коју је сама дизајнирала, а непосредно уочи свадбе Дарку је дала другу шансу, па се на крају ипак појавио у улози кума.

BloombergAdria.com

- Дарко к'о Дарко. Није му ни први ни последњи пут. Ко га познаје, зна да уме да буде помало неодговоран. Ипак, кум ми је, па му је све опроштено - правдала га је музичка звезда у интервјуима које је давала.

Њихов турбулентан однос који је дуго ишао из крајности у крајност - од “најбољи смо пријатељи” до “не разговарамо”, коначно је окончан 2010. године када је свако кренуо својим путем.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".