Извор:Фото: Петар Милошевић

ПОПОВИЋ ГА ИЗБАЦИО ИЗ ГРАНДА: Певач прекршио важно правило

Извор: Нпортал

25.04.2022.

09:08

ПЕВАЧА Рената Хенца сви знате из такмичења "Звезде Гранда". Међутим, мало ко зна да је њега Саша Поповић избацио из ове дискографске куће због тога што је прекршио једну од основних ставки у свом уговору.

Хенц је био финалиста треће сезоне музичког такмичења "Звезде Гранда". Неколико година снимао је песме за ову издавачку кућу и наступао као звезда "Гранда", а онда се десило нешто неочекивано.

BloombergAdria.com

Домаћа јавност била је шокирана информацијом која се појавила у медијима да је Ренато избачен из "Гранд" продукције. Сам певач је признао да је прекинуо сарадњу са Сашом Поповићем.

- Имао сам наступ који нисам пријавио Саши и Жики Јакшићу, а они су сазнали. Уговор који "Звезда Гранда" потпише са овом кућом стриктни су и беспоговорни, а ја се у овом случају нисам придржавао тих одредби - признао је Ренато тада и додао:

BloombergAdria.com

- Рекао сам му да морам да радим како бих прехранио своју четворочлану породицу и да ми тај уговор који имам са "Грандом" само отежава посао. Знам шта је шоу-бизнис и на чему он и Жика инсистирају, али ја сам народски певач и једино што у животу знам да радим јесте да певам. "Сналажљив си ти, не бојим се ја за тебе", рекао ми је Саша, а и сам знам да сам искусан певач. Али, ко зна, можда ме некад у будућности поново видите у "Гранду". До тада ћу певати сваком ко ме буде позвао - изјавио је Хенц за један дневни лист 2010. године.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".