Извор:Фото: архива Новости, Инстаграм принтскрин/the_kazic

БАЦИО ЗНАЧКУ: Знате ли која Звезда Гранда је била полицајац?

Извор: Нпортал

26.04.2022.

14:12

БРАЋА Казић, Димитрије и Александар појавили су се у "Звездема Гранда", а њихов ментор био је Саша Поповић, који је осмислио сваки њихов наступ.

Међутим, оно што мало ко зна јесте да је Александар завршио Вишу пословну школу, али је од раног детињства у музици, док је седам година млађи Димитрије по занимању полицајац.

- Нема оног ко није пропевао у полицији - нашалио се некадашњи такмичар "Звезда Гранда" објавивши своју фотографију из младости, а затим за Гранд открио зашто је напустио позив за који се годинама школовао.

- Радио сам у полицији од 2009. до 2012. године, а напустио сам је искључиво због музике. Када кажеш да хоћеш да оставиш државни посао, бенефициран радни стаж, редовну плату да би певао и свирао за мало пара, сви ти кажу "ти си будала". Међутим, ја сам знао да предвидим неке ствари унапред и исплатило се. Све што сам желео се испунило, поготово сада након такмичења и две објављене песме - испричао је Димитрије за Гранд Онлине и додао да реакција публике говори да је направио прави потез. https://www.youtube.com/watch?v=p5o_3NB8CbU

Популарна браћа недавно су представила емотивну песму "Сећања" за које су добили комплименте од готово свих такмичара прошлогодишње сезоне, али и од самог ментора.

- Саша нас је похвалио, похвалио је и песму и у складу са тим дао нам је шансу да се још једном представимо и отпевамо је у "Звездама Гранда" - рекао је Димиитрије, а недавно је открио и да је попут својих колега из такмичења који су се развели, и сам ставио тачку на свој дугогодишњи брак. Иако је то учинио још пре годину и по дана, тек сад је јавно признао да се раздвојио од супруге и да су остали у одличним односима.

- Трудимо се и због нашег сина Андреја, наравно. Он је често и код мене у породичној кући, гледам да му ништа не фали и да не осети ту раздвојеност. А ја се осећам слободно и срећно сада https://www.youtube.com/watch?v=uu4BbjCW1iE

(Гранд онлине)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".