Извор:Фото: АТА имагес

ПРЕКО ГЛАВЕ МИ ЈЕ МОЛИТВЕ: Марија Шерифовић о Евровизији

Извор: Нпортал

28.04.2022.

08:33

ПРОШЛО је 15 година од како је Марија Шерифовић обезбедила победу Србије на Евровизији, а сада открива да ли би покушала да понови успех који је имала са песмом "Молитва".

Једно од главних питања које занима јавност, јесте шта треба да се догоди да се Марија Шерифовић поново појави на Евровизији, на шта је она имала да каже:

BloombergAdria.com

 

- Ништа. Нема потребе. То је нешто што сам проживела, а океј ми је док се не појави неко нов да вам пијем крв... За десетак дана је петнаест година од моје победе. То је нормално да се спомене у свакој држави. Мени је "Молитве" до овде, али је то била фантастична ствар. У том радовању је учестововала Ex Yu, славило се свугде, то ме је највише и радовало. Постала сам свесна коју срећу сам донела тамо неком човечуљку који гласа. Дешавало се пуно лоших и лепих ствари, које је требало да сажваћем. Ја сам била на поду, преко мене су газили људи, али свакако једна фантастична успомена - рекла је Марија гостујући на "Пинку".

BloombergAdria.com

 

Заједно са њом гостовале су и девојке из групе "Хурikejn" које су прошле године представљале Србију на Еуросонг.

- Биле су преуморне и предисциплиноване. Ја оно што сам видела, не бих имала живце за онолико проба и свега, тако да свака част - рекла је Марија.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".