Извор:Фото: АТА имагес

БИЛИ СУ НЕРАЗДВОЈНИ: Ово је први дечко ког је Цеца показала

Извор: Нпортал

29.04.2022.

14:12

ФОЛК звезда Светлана Ражнатовић Цеца остала је, после пет година брака, без супруга Жељка Ражнатовића Аркана, а од тада није много причала о свом емотивном статусу.

Она је у једном интервјуу открила да је од тада било периода када је била сама, било је и времена када би била у везама, али своје партнере, као по неписаном правилу, не експонира.

Све је изненадило када је потврдила да је у вези с менаџером једног београдског ресторана Богданом Срејовићем, а ова веза је све до раскида интригирала јавност. Многи су, међутим, заборавили првог младића који се Цеци толико допао да га је представила свету као свог дечка.

BloombergAdria.com

У питању је некадашњи манекен Владимир Цветковић Цвеле, с којим је Цеца пре више од деценије била у шестомесечној љубави.

Иако је веза била кратка, они су за то време заједно излазили, појављивали се на градском догађајима, боравили у вили Ражнатовића на Кипру, путовали...

Њихова љубав није потрајала, певачица и манекен увек су лепо и с поштовањем говорили једно о другом.

- Разишли смо се због непомирљивих разлика у карактерима, али уз договор и без ружних речи. Десило нам се оно што се дешава и другим паровима, тако да у нашем раскиду нема ничег сензационалистичког. Остаћемо пријатељи, а сачуваћу само лепе успомене на време проведено са Владимиром јер другачијих није ни било - изјавила је Цеца након раскида, док је манекен истакао да "Цеца не воли много да се креће, па већину времена проводи код куће", док је он авантуриста.

BloombergAdria.com

Цвеле, који данас има 46 година, оставио је иза себе манекенску каријеру и посвећен је вођењу клинике за трансплантацију косе.

Након његовог и Цециног раскида, спекулисало се да је он у вези с манекенком Тијаном Стајшић, што је оштро демантовао, а познато је да је касније био у вези са знатно млађом дизајнерком Мињом Михајловић, а потом и с докторком Тањом Раденков, како су тврдили медији.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".