Извор:Фото: Инстаграм принтскрин

34 ГОДИНЕ МЛАЂА АНИНА СЕСТРА: 2 године старија од њеног сина

Извор: Нпортал

04.05.2022.

10:08

СЕСТРА Ане Станић, Клара Станић, млађа је од певачице чак 34 године, а јавност до сада никада није имала прилике да је види. Иако је Ана неко ко чува своју приватност, а поготово породицу, искључиво за себе, њен отац, Војкан Станић, на друштвеним мрежама објавио се фотографије са млађом наследницом.

Клара је само две године старија од Аниног сина Вука, има скоро 12 година, а њихова породица сјајно функционише. Певачицин отац добио ју је у свом другом браку са супругом Маријом и она је центар његовог света, о чему сведоче и поменуте фотографије.

BloombergAdria.com

Разлика у годинама никада није представљала препреку да се певачица зближи са сестром, те је она једном приликом открила како изгледа њихов однос:

BloombergAdria.com

- Клара је још једно велико богатство у мом животу и с њом имам сјајан однос. Од Вука је старија само две године, а они се веома лепо играју када су заједно. Њему је јасно да је Клара његова тетка, али не поставља превише питања око формалности - испричала је Ана једном приликом за медије, преноси "Глоссy" .

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".