Извор:Фото: АТА имагес

БЛОГЕРКИ ПРЕТИ БАНКРОТ: Zorannah губи сарадњу са клијентима

Извор: Нпортал

04.05.2022.

17:37

БЛОГЕРКА Зорана Јовановић Zorannah често воли да истакне како ужива у луксузном животу, па је тако њен Инстаграм профил препун фотографија са егзотичних путовања на које редовно иде. И док блогерка не престаје да се хавли животом на луксузној нози и скупоценим крпицама, многи се питају које је порекло њених прихода.

Међутим, да није све тако ружичасто открио је извор близак Јовановићевој.

Зорана се нашла пред великим проблемом када су клијенти почели да прекидају сарадњу и отказују уговоре.

BloombergAdria.com

 

- Зорана је у озбиљном проблему, ако овако настави ускоро ће банкротирати. Након што јој је угашена фирма, њој су рекламе на друштвеним мрежама биле главни извор прихода, а сада је и то почело да нестаје - рекао извор за "Ало" и додао:

BloombergAdria.com

 

- Људи су масовно почели да јој отказују сарадњу, а у последње време је изгубила најјаче клијенте који најбоље плаћају. Ниједан озбиљан бренд не жели да сарађује са њом, појавила су се нова лица која имају већи одазив код јавности и сматрају да она више није толико утицајна колико је раније била - рекао је извор и открио како се Зорана носи са пословним неуспехом.

BloombergAdria.com

 

- Зорана је из очаја прихватила сарадњу са мање познатим брендовима, битно јој је да је присутна у том свету и да се не примети да је у кризи. Није успела то да сакрије, па су се тако на друштвеним мрежама појавили коментари неких људи који је називају пропалом блогерком. Она се труди да не придаје значаја негативним коментарима, али истина је да је све то јако погађа. -

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".