Извор:Фото: Милутин Лабудовић

ПОСЛЕ 45 ГОДИНА: Распало се Прљаво казалиште

Извор: Нпортал

05.05.2022.

18:46

КАКО преносе медији широм региона одјекнула је вест да се распао чувени бенд Прљаво казалиште.

Чланови бенда Прљаво казалиште решили су да се разиђу после 45 година!

Бен ј објавио прву своју песму 1979. године. Данас Тихомир Филеш и Јасенко Хоура, оснивачи бенд, више и не разговарају, а како је кренуло, у будућности би могли да причају само путем својих адвоката, преноси Јутарњи.

Ипак, о томе да чланови бенда имају различите музичке визије и жеље, као и о томе да су се заситили једни других говоркало се још 2021. године.

BloombergAdria.com

 

Како се додаје, нико томе није придавао превише значаја, али уместо да се страсти смире, ствар је ескалирала и резултовала распадом бенда, али и могућим тужбама, преноси поменути портал.

Тихомир Филеш је рекао да је Хоура самоиницијативно и без знања остатка бенда, кренуо с двојицом музичара да ради самостално.

- Чак нас је у почетку у новинама заварао тврдећи како ради властити мјузикл, да бисмо касније сазнали да ипак припрема плочу под именом Прљавог казалишта. Како је жиг мог наведеног патента Прљаво Казалиште регистрован у ЏЗИВ Хрватске, а и ЕУ, то ме је, благо речено, непријатно изненадило -  рекао је Филеш за загребачки дневник.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".