Извор:Фото: РТС принтскин/ јутјуб принтскрин/A1tvNet

УЗНЕМИРУЈУЋЕ: Прве фотографије ексхумираног муфтије (ФОТО)

Извор: Нпортал

06.05.2022.

21:49

НЕКАДАЊ муфтија и лидер Странке правде и помирења Муамер Зукорлић данас је поново сахрањен у дворишту џамију Алтун Алем која се налази у центру Новог Пазара.

Испраћају некадашнњег народног посланика присуствовали су имами Исламске заједнице у Србији који делују на територији Новог Пазара, али и многобројни верници који су поново дошли да молитвом испрате свог духовног вођу, наводи новопазарска телевизија А1.

- Сведоци смо! Какав величанствен живот! Каква величанствена смрт. И како величанствено после смрти - написао је његов син Усаме Зукорлић који је и објавио фотографије покопа.

После завршене ексхумације на гробљу у селу Орљу и обдукције која је урађена на Одељену за патологију Опште Болнице у Новом Пазару, подсетимо, претходно је уз јаке мере обезбеђења донесено тело преминулог Муамера Зукорлића.

https://youtu.be/hgQ8xWhK-sw

Како се наводи, ексхумација је спроведена јер Усаме Зукорлић, који је наследио оца на челу партије, подсетимо, тврди да је једна лабораторија утврдила да постоји висока вероватноћа да је Муамер Зукорлић отрован тешким металима, а друга да је отрован храном.

Некадашњи муфтија преминуо је изненада 6. новембра у 51. години.

Као узрок смрти тада је навођен срчани удар.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".