Извор:Фото: В. Данилов

МНОГИ НЕ ЗНАЈУ: Сека била у љубави са нашим чувеним ГЛУМЦЕМ

Извор: Нпортал

09.05.2022.

08:34

ПРВА љубав нашој истакнутој глумици, Секи Саблић, догодила се, како су пренели домаћи медији, након завршетка Академије, а иако је била интензивна, није дуго трајала.

Популарна глумица отпочела је пре неколико деценија љубавну романсу, са покојним глумцем Божидаром Стошићем. Иако је њихова љубавна прича била кратког даха, Сека је говорила све најлепше о свом бившем, те је за њега имала само речи хвале.

- Деца су га обожавала као Болета из Бурета у време емитовања емисије Хиљаду зашто. Био је њихов херој и истинска звезда. Данас је све то нестало. Нема више данас таквих глумаца за децу. Целог живота је био посвећен глуми и свом послу - истакла је Сека једном приликом, преноси "Сторy".

BloombergAdria.com

Божидар Стошић умро је 13. децембра 2018. у 82. години, а свој живот посветио је глуми. Пред смрт, никоме није рекао да је болестан.

- Много ми је жао. Он је био као глумац и човек једно време веома присутан у мом животу. Играли смо годинама заједно Филумену Мартурано. Нисам знала да је болестан - изјавила је Саблићева након глумчеве смрти.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".