Извор:Фото: Принтскрин/Јутјуб/РСТ културно уметнички програм-званични канал

Премијера филма '' Не играј на Енглезе'' 10. маја

Извор: Нпортал

09.05.2022.

12:10

Филм "Не играј на Енглезе" редитеља Слободана Пешића почеће да се емитује у биоскопима од 12. маја, а од сутра 10. маја у 20 часова одржаће се свечан апремијера филма у МТС дворани.

Главне улоге у филму тумаче недавно преминули Марко Живић коме је ово прва и последња улога на филму. Филм је снимљен на основу истомене представе у којој је Марко играо годинама. Осим њега гледаћемо у главним улогама Иван Томић, Даниела Сича.

BloombergAdria.com

 

Остале улоге играју Исидора Грађанин, Франо Ласић, Весна Чипчић, Милорад Капор, Марија Вицковић, Павле Веселиновић, Мариана Аранђеловић, Ђорђе Креча и Ирена Мишовић.

Филм "Не играј на Енглезе" доживео је светску премијеру на прошлогодишњим 56. Филмским сусретима у Нишу, на којем је Ивану Томићу додељена Повеља за изузетну мушку улогу.Како једну од главних улога у филму „тумачи“ и луксузни Бентлеy аутомобил, испред МТС дворане биће постављен на посебном месту током премијере.

BloombergAdria.com

 

Најављени гости премијере су Драган Бјелогрлић, Зоран Кесић, Милутин Мима Караџић, Југ Радивојевић, Милош Тимотијевић, Петар Јањатовић, Моника Ромић, Стефан Радоњић, Ивана Зарић, и други бројни представници нашег јкултурног и јавног живота.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".