Извор:Фото: Јутјуб принтскрин

ЕКСТРЕМНА ШТЕДЊА: Намерно живи испод границе сиромаштва

Извор: Нпортал

11.05.2022.

15:01

ЈУТЈУБЕРКА Prepper Princess поделила је своје савете за смањење трошкова. Објаснила је да је током целог свог одраслог живота живела испод границе сиромаштва како би остварила своје финансијске циљеве.

Prepper Princess, ауторка књиге "Living on Almost Nothing" објавила је видео на Јутјубу у којем објашњава своју тактику.

- Чувам сву своју нежељену пошту како бих могла да је користим за паљење ватре и имам Роки бокс који ми пружа на хиљаде филмова и ТВ емисија, а не плаћам кабловску - рекла је она.

Жена која прати повољне цене такође се побринула да купи повољан дом, па је текуће трошкове свела на минимум. Купила је трошну кућу са два кревета и два купатила за само 67 хиљада долара.

- Овако могу да живим испод границе сиромаштва јер сам то платила готовином. Узела сам сав приход и продају од своје претходне куће и уложила сам их у берзу пре него што је берза доживела велики узлет па ми се посрећило.

- Врло је једноставно. Једина ствар које сам купила нове су софа, кухињски сто и мој кревет. Држим се једноставне гардеробе. Не купујем пуно одеће. Своје пиџаме добијем за долар или мање у трговини  половне робе - додаје јутјуберка.

Када је купила свој дом био је дотрајао и требало је на њему пуно радити.

- Купатило је било у запуштеном стању. Уместо да све мењам, очистила сам ве це, огулила и залепила плочице за само 24 фунте. Кухиња је кад сам дошла овде била неупотребљива. То је преуређена кухиња коју сам углавном сама радила. Купујем само најјефтинији шампон од 88 центи и најјефтинији сапун и то је све што ми стварно треба. Шампон, регенератор, сапун, бријач и рукавице за пилинг - објаснила је штедљива жена.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".