Извор:Фото: АТА имагес

КИЈА ПОНОВО ПРОЗВАЛА СЛОБУ: Зато што живи у Вишњичкој бањи

Извор: Нпортал

14.05.2022.

14:42

КИЈА Коцкар поткачила је свог бившег супруга, певача Слобу Радановића, и поручила да треба да га је срамота јер живи у Вишњичкој бањи.

Познато је да бивши супружници нису у најбољим односима. Међутим, певач своју некадашњу жену у јавности не коментарише, до она њега с времена на време провоцира. Сада је то урадила на Твитеру, када је на суптилан начин хтела да га прозове.

Један твитераш је написао: "Понекад ме је срамота да кажем одакле сам, па кажем да сам из Београда".

Прва која му је одговорила на твит јесте Кија, која је написала: "Вишњичка Бања. Села треба неговати", алудирајући на то да је њен бивши тамо купио кућу.

BloombergAdria.com

Иако је било оних који су лајковали Кијин одговор, Слобини фанови су се обрушили на њу.

- Мислиш села попут Миријева и Звездаре где ти купујеш јефтине гарсоњере од 30 и 40 квадрата, парама од ријалитија? Поклони се онима који су успешнији и богатији од тебе, а немој љубоморисати. Те куће у Вишњичкој бањи су много скупље од твојих "некретнина" - један је од коментара, а низали су се и други:

- Нисмо криви што је Кија сиромашна и неуспешна. И што живи на београдској периферији у јефтиним гарсоњерама. Па љубоморише и пљује оне који су богати и успешни. Ово смо чекали, није могла више да издржи, морала је да се огласи. Комплекси и љубомора је ударају на све стране.

BloombergAdria.com

Коцкарева је тада написала: "Пардон, исправка, Зрењанин. И шта ћемо сад?", поново алудирајући на Слобу, који се није оглашавао.

Подсетимо, певач се недавно похвалио да се коначно уселио у луксузну кућу са базеном у Вишњичкој бањи, те да ужива са супругом Јеленом Ђуричанин и њена два сина.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".