Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

Огласила се Грујина жена после афере са СВАСТИКОМ у Задрузи

Извор: Нпортал

28.09.2021.

14:53

Љиља Грујић, супруга је певача Николе Грујића, који тренутно борави у ријалитију "Задруга", његово учешће обележиле су бројне афере са другим девојкама, које су обелодањене. Сада се огласила први пут његова супруга, за емисију "Ексклузивно".

Од када је у Белој кући постала главна темаафера "свастика и зет", јавност није остала равнодушна. Главни актери Никола Грујић и његова свастика Викторија Митровић, иначе Љиљина сестра од тетке. Викторија је обелоданила да јој се Никола удварао у глуво доба ноћи на једном приватном весељу, иако је знао да му је она свастика, а остале су спекулације да су имали и "нешто више".

BloombergAdria.com

 

Ту није било краја скандалима - задругарка Сандра Бакша шокирала је милионе гледалаца када је за црним столом свима признала да је пре неколико година била интимна са Грујом у његовој кући, у коју су отишли након снимања спота. Како је признала, тада није знала да је ожењен, а након ове приче, млади певач зближио се са Вањом Рашовом, од које се не одваја. Њихов врели плес током журке, након које су завршили у његовом кревету, коментарисали су сви задругари, а упркос осуди у Белој кући, они се не раздвајају.

BloombergAdria.com

 

Грујина супруга Љиља, с којом има двоје деце, каже да свом супругу верује.

- Искрено, с обзиром на то да радим на једном озбиљном месту и да ми је задатак да сам увек распложена и да то могу да сакријем и кад нисам... Али, заиста, ово је нешто што мене не потреса јер ми имамо двоје деце, да ја њему не верујем мислим да не би од мене добио подршку да уђе тамо - каже Љиља, која ипак признаје да јој се чини да јој је муж "скренуо с пута".

Што се тиче дешавања у "Задрузи", Никола је ушао да би показао да зна да пева, да је добар човек. Можда се заиграо, можда је скренуо с пута, али сматрам да је довољно паметан да се врати на прави пут и да покаже оно због чега је ушао унутра.

Познато је да Љиља и њена сестра од тетке Викторија нису у добрим односима већ годинама уназад, а сада се Грујићка дотакла и ње.

- Што се тиче Викторије, ми се нажалост нисмо виделе последњих десет година. То што се дешавало... Несугласице, сматрам да је то неспоразум који се десио - каже Љиља, коју је потресла Викторијина прича да је са дванаест и по година силована у цркви у селу, од стране свештеника.

Нисам баш знала да је то све тако изгледало, а након свега што сам чула, волела бих да из свега овога изађе као победник, да оствари оно што је замислила - рекла је она у емисији "Ексклузивно" на Пинку.