Извор:Фото: Принтскрин/ EurovisinoSErbia2022!K1televizija

БИЛИ СМО У ШАТОРИМА: Душка љута на организаторе Евровизије

Извор: Нпортал

17.05.2022.

12:29

КОМЕНТАТОРКА “Евровизије“, бивша водитељка и ТВ лице, Душка Вучинић, признаје да није одушевљена организацијом Евровизије и да је боравак у Торину могао да буде боље организован. Навела је такође да је од Италијана као домаћина очекивала многои више.

- Као и увек бићу искрена. Стално сам потенцирала током боравка у Италији да сам од њих очекивала много више када је организација у питању. Гледајући њихов “Сан Ремо” и остале догађаје, очекивала сам да ће то бити феноменално и спектакуларно. Са друге стране налазим оправдање да их је корона успорила у много чему. То је телевизијски шоу и најбитније је оно што се емитује. Нисам најзадовољнија понудом песама које су учествовале, али нисам музички експерт, већ конзумент истог. Свега је ту било као што сваке године на Евровизији имамо, али је понуда морала бити мало боља. Имали су пех са кинетичким сунцем, а све време су се уздали у тај моменат. Баш из тог разлога је сама бина била мала. Догодио им се малер, кинетичко сунце није радило, али су га искористили максимално колико су могли - прича Душка за “Блиц“ и додаје да је лоша организација била и када су се делегације тестирале на корона вирус.

BloombergAdria.com

Одговорила је и на прозивке на њен рачун и да није била толико строга ове године.

BloombergAdria.com

 - Таква сам и у приватном животу, ако неко збија шале на сопствени рачун, то сам онда ја. Нисам била сурова ове године. Мој циљ је био да се пише и прича само о Ани, а не да се прича о томе шта је Душка рекла у датом тренутку - рекла је за крај бивша водитељка. 

BloombergAdria.com

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".